Organic Health Pte Ltd adalah sebuah organisasi yang percaya dalam pemakanan sihat melalui makanan organik & semulajadi dan supplemen makanan. Kami percaya bahawa badan kita mampu memperbaiki dengan sendiri jika diberi makanan yang baik dan secukup manfaatnya.

Sudah ada pelbagai makanan yang berkhasiat untuk kita, tetapi kami di Organic Health Pte Ltd menumpukan terhadap kesihatan usus besar & supplemen makan yang kaya dengan anti oksida semulajadi.

NATURE PROVIDES, WE DELIVER.

Al Manna Prebiotic Centre Singapore telah ditubuhkan dengan tujuan untuk berkongsi maklumat tentang kebaikan dan kepentingan Prebiotik & Gum Arabic dalam kesihatan dan kesejahteraan kita. Platform ini akan menjadi suatu forum untuk penggunaan awam dalam pertukaran pengetahuan berkenaan topik kesihatan.

Al Manna Prebiotic Centre Singapore juga ada sokongan daripada panel doktor yang akan berkongsi maklumat dan menjawab pertanyaan tentang topik berkaitan dengan penyakit kronik atau kesihatan.

Dengan misi ini, kami menyambut sesiapa jua yang ada atau mengenali sesiapa yang ada penyakit kronik untuk mengambil bahagian dalam perbincangan kami di lelaman sosial media kami.

 

Kerjaya

Anda punyai minat untuk bekerja dalam industri kesihatan? Rasa diri anda mempunyai dorongan, senang berinteraksi dengan ramai orang, bertanggungjawab dan cepat membuat keputusan dan kerja?

Di Organic Health, kami berorientasikan pelanggan dan orang. Ini bermakna kami makan, bernafas dan hidup demi perkhidmatan pelanggan untuk memastikan hanya pengalaman yang terbaik diberikan kepada pelanggan & pekerja kami

Jika anda rasa, anda sesuai untuk menjadi kakitangan Organic Health, hantarkan emel beserta resume atau hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut!
Emel: ask@organichealth.com.sg
Hubungi: 9777 2356, Recruitment Representative, Ms Linda. (Office hours: Mon-Fri, 9am-6pm only)